Beschrijving

In “de zak” van Zuid Beveland, aan de rand van het dorp Driewegen en op korte afstand van de Westerschelde biedt Anthonise Makelaars u deze twee onder éénkapwoning met garage (van 8,50 meter lang)!

Indeling

Graag geven wij u een voorproefje, loopt u even mee?

We betreden via de zijkant de woning en komen via de hal -waar ook het toilet en de meterkast zich bevinden- de woonkamer binnen. Aan de voorzijde de zithoek met lekker veel lichtinval. Aan de achterzijde is de halfopen keuken, deze is in hoek opgesteld en voorzien van een koelkast, oven en een 4-pits gas-op-glas kookplaat met afzuigkap. Aansluitend is de bijkeuken waar voldoende plaats is voor uw witgoed. Binnendoor betreden we de garage, welke is opgesplitst in twee gedeeltes. Het achterste deel is nu in gebruik als kapsalon. Het voorste gedeelte biedt nog voldoende ruimte om de auto binnen te kunnen zetten.

Eerste verdieping

De overloop op de 1e verdieping biedt toegang tot een drietal slaapkamers (2.85 x 4.25, 3.75 x 2.85 en 2.0 x 3.30 m.) en de badkamer. Deze heeft een ligbad, een wastafelmeubel en een toilet.

Tweede verdieping

Een vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping, waar naast de overloop een 4e slaapkamer is gerealiseerd. Direct daglicht wordt verkregen via het Velux dakraam aan de achterzijde.

Tuin

De tuin ligt op het zuidoosten en is onderhoudsvriendelijk en gezellig aangelegd. Heerlijk vertoeven is het in deze tuin! Niet te veel tuinieren, direct genieten! Aan de achterzijde is er geen directe bebouwing, geen inkijk, dus met uw privacy zit het wel goed! In de hoek staat een tuinhuis met een knusse overkapping, waar je in de zomer lekker het middag/avondzonnetje kunt vangen. De tuin is geheel omsloten en heeft een vrije achterom op het eigen perceel, welke nu wordt gebruikt voor het plaatsen van de kliko’s. Ook via de brandgang is de tuin toegankelijk.

Bijzonderheden

Als u de straat uitloopt de hoek om bent u direct in het buitengebied. Houdt u van buiten zijn? De omgeving staat garant voor heerlijke fiets en wandeltochten in de fraaie “zak”. Met de auto bereikt u de N62 in 10 minuten, waarvandaan u alle kanten uit kunt.

Bent u enthousiast geworden en wilt u deze woning komen bezichtigen dan kunt u zich aanmelden via de button “bezichtiging aanvragen”. Wij nemen dan snel contact op met u!

Kenmerken