Beschrijving

Anthonise Makelaars biedt u dit, op de eerste woonlaag gelegen, 3 kamerappartement. Het beschikt over een royale lichte woonkamer van ca 32 m², een halfopen keuken, een nette badkamer, twee slaapkamers en een balkon op het westen, waar u heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. Tevens is er in de kelder een berging voor u beschikbaar!

“Altijd wat te beleven” uitzicht is gegarandeerd. Van alle kanten! Vanuit uw luie stoel kijkt u uit op de werf en de jachthaven van Goes en kunt u de langsvarende plezierbootjes bijna aanraken die van en naar de haven van de historische binnenstad varen. Vanuit de erker bij uw eethoek kijkt u, langs de ringbrug, zo het havenkanaal in richting Wilhelminadorp. Vanaf uw balkon beleeft u de reuring die het stadse leven te bieden heeft en ziet u in de verte de televisietoren. 

De centrale ligging aan de Joannes Antonides van der Goeskade is erg goed. Aan de rand van het centrum, met de Aldi en het nieuwe filiaal van AH om de hoek voor de dagelijkse boodschappen. De andere kant op loop u naar het gezellige stadshart met zijn diversiteit aan winkeltjes en terrasjes. Telkens weer een feestje, zo’n wandelingetje over het ophaalbruggetje langs de kade de binnenstad in. 

Het gebouw telt 12 appartementen. 3 appartementen per verdieping. De VvE is een gezonde en actieve vereniging. De maandelijkse bijdrage die u betaalt, bedraagt € 127,33.

Het gebouw heeft een centrale hal met lift en inpandig trappenhuis. Bezoek meldt zich aan via het videofoonsysteem, zodat u veilig kunt zien wie er aanbelt en u zelf via het systeem de deur kunt openen. Houdt u er rekening mee dat er vanuit de centrale hal nog enkele traptreden beklommen moeten worden naar de voordeur van het appartement. De berging is in de kelder, die via de lift of de trap is te bereiken.

Bijzonderheden

Neemt u deze presentatie goed door en ga alvast de buurt verkennen als u serieuze interesse heeft. Als u denkt dat dit uw nieuwe woonstek zou kunnen zijn, kunt u een bezichtiging aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan heel snel contact met u op om een afspraak te maken en leiden u, alle voorzorgsmaatregelen vanwege het verspreiden van het coronavirus in acht nemend, heel graag rond!

Kenmerken