Beschrijving

Heerlijk wonen is het in de bloemenbuurt. Zeker hier in de Leliestraat, vanwaar je direct het gezellige stadshart in wandelt. Wanneer je zo´n sfeervol huis als nummer 31 binnenkomt, weet je gelijk waarom dit soort woningen uit de jaren ´30 zo populair zijn. Het voelt goed, het voelt als thuis... welkom…

Anthonise Makelaars mag u deze topper aanbieden; een half vrijstaand jaren ’30 huis met verschillende typische authentieke elementen, maar van alle gemakken voorzien. Dit huis biedt u 4 slaapkamers, een moderne keuken en vernieuwde badkamer. De aanbouw dateert uit 2004 en geeft een prettige aanvulling aan dit fijne huis: een fijne leefruimte met de keuken binnen handbereik waar u met uw gezin heerlijk wat uurtjes zult vertoeven en al vroeg in het voorjaar de schuifpui – naar de gezellige stadstuin – kunt open gooien om de zon binnen te laten.

Indeling

Alvast even binnenkijken?
De granitovloer en authentieke trap in de hal zijn een fijne binnenkomer. Rechtdoor betreed je de keuken, die deels ligt in de jonge aanbouw (2004), welke over de gehele breedte is gerealiseerd. Via de aanbouw, maar ook via de hal kom je in de woonkamer. Hier proef je de sfeer van weleer door de authentieke plafonds, de erker met glas in loodramen en de houten vloer. Ook de open haard draagt zeker bij aan deze fijne sfeer.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Deze is recent vernieuwd en biedt een douche, badkamermeubel en een toilet.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is met een vaste trap te bereiken. Hier is creatief omgegaan met de, niet al te grote ruimte! Door het plaatsen van een kunststof dakkapel is er een lichte, leuke kamer ontstaan, waar uw zoon of dochter graag zijn/haar eigen nestje zal maken. Daarnaast is er een bergkamertje, een aparte ruimte voor de c.v. ketel en kleine inbouwkast.

Tuin

De tuin kun je indelen in de categorie stadstuinen; knus, gezellig, onderhoudsvriendelijk, te overzien en heerlijk om te verblijven met uw gezin. Komt die buitenkeuken best van pas! Het ligt goed, op het westen, wat garant staat voor heel wat fijne zonuurtjes. De tuin is geheel omsloten en heeft een vrije achterom. De schuur is groot genoeg voor een aantal fietsen en uw overige tuinspulletjes.

Bijzonderheden

Het huis is voorzien van :
-	Grotendeels dubbele beglazing
-	Grotendeels kunststof kozijnen (keukenraam, 1e en 2e verdieping)
-	Energielabel C
-	Aluminium schuifpui
-	Spouwisolatie
-	Dakisolatie
-	Deels vloerisolatie (aanbouw)
-	C.v. ketel HR (Nefit Ecomline van 2010)
-	5 zonnepanelen

Wij kunnen ons voorstellen dat u enthousiast bent geworden na het zien van deze presentatie. Als u serieuze interesse heeft en de woning wilt bezichtigen, vragen wij u om via onze website www.anthonise.nl een bezichtiging aan te vragen. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Kenmerken