Beschrijving

Goes; daar wil je wonen!

Goes heeft veel leuke woonwijken. Dit goed onderhouden gezinshuis vind je in een stukje van het  populaire “Oost”, direct grenzend aan het centrum. Ook dé wijk waar je kinderen nog lekker buiten kunnen spelen. Overal spot je speeltuintjes in de buurt. In deze straat komt alleen bestemmingsverkeer, een fijne woonomgeving voor (startende) gezinnen dus! Ook het huis zelf is van het type “gezin”! Lekker veel ruimte! Met zijn 4 slaapkamers, royale badkamer, tuingerichte woonkamer en een heerlijke woonkeuken gaan jullie het hier zeker naar je zin hebben! Ook qua onderhoud tref je het, want er wordt goed voor het huis gezorgd! én……..het huis is geheel voorzien van kunststof kozijnen. Géén schilderwerkzaamheden meer op je vrije dag, zodat je tijd over houdt om leuke dingen te doen! Even met de kids een wandelingetje maken naar stadspark “Mirakel” bijvoorbeeld, of lekker op de fiets naar “De Hollandsche hoeve of het Omnium (zwemparadijs). Wist je dat vanuit deze wijk alle voorzieningen die Goes te bieden heeft te voet of met de fiets te doen zijn? Scholen, gezondheidszorg, NS station en ook het gezellige stadshart met zijn gevarieerd aanbod van winkeltjes en fijne terrasjes, alles is binnen bereik!

Indeling

Hal met toilet en meterkast, tuingerichte, lichte woonkamer met inbouwkast en aansluitend de (woon)keuken. Aan de achterzijde in de woonkamer is de bijkeuken, een praktische ruimte waar de wasmachine en droger staan en de achterdeur naar buiten is.

Eerste verdieping

De overloop op de 1e verdieping geeft toegang aan een drietal royale slaapkamers (3.76 x 3.81, 3.02 x4.04 en 3.02 x 3.06 m.) en de badkamer. Ook lekker ruim, heerlijk licht en voorzien van douche, wc en badkamermeubel.

Tweede verdieping

Op de 2e verdieping is een mooi afgewerkte 4e slaapkamer te vinden met voldoende bergruimte achter de knieschotten. Op de overloop hangt de c.v. ketel (2013).

Tuin

De tuin ligt gunstig op het zuiden en is onderhoudsvriendelijk ingericht, geheel omsloten en heeft een vrije achterom. Achterin staat een berging (2.7 x 2.7 m.).

Kenmerken