Beschrijving

Dat is fijn thuiskomen elke keer weer…

Anthonise Makelaars biedt aan:

Goed gelegen in een rustige woonwijk, lekker dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen, vindt u deze jonge twee onder één kapwoning met garage en gezellige tuin. Bijzonder veel leefruimte op alle verdiepingen biedt dit fijne gezinshuis, in totaal maar liefst ca 158 m²! Ondanks de jonge leeftijd van het huis heeft de eigenaar recent de keuken, badkamer en toilet laten vernieuwen…en hoe! Zeer fraai en met gebruik van goede materialen! Dit huis is vergelijkbaar met nieuwbouw, maar dan helemaal klaar! Bent u op zoek naar een woning met ruimte voor uw gezin, maar wilt u er niets meer aan hoeven doen, dan nodigen wij u graag uit om eens te komen kijken. Wellicht is dit uw huis!

Kijkt u alvast even mee? U kunt ook alvast de video op onze website bekijken!

Indeling

We komen langs de zijgevel binnen en lopen via de hal, met het toilet en trapkast, de woonkamer binnen. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning. Een heerlijke ruimte, waar het, door de ruimte en de fijne lichtinval door de grote raampartij, goed vertoeven is. De keuken is in hoek opgesteld en is van alle gemakken voorzien. Strak uitgevoerd met witte frontjes en een antraciet granieten aanrechtblad. Het zitgedeelte is aan de achterzijde van het huis. Door de extra 1,5 meter uitbouw ten opzichte van andere woningen in de straat vindt u hier een royale zithoek. Tuingericht met alweer zo’n grote raampartij in de achtergevel en voorzien van een fraaie houten vloer. Een prettige indeling heeft dit huis, zit en keukengedeelte apart, maar toch een open verbinding. Vanuit het zitgedeelte kijkt u niet op het aanrecht, wat toch wel fijn is als u bezoek heeft.

Eerste verdieping

De overloop op de 1e verdieping geeft toegang tot een drietal slaapkamers (5,2 x 3,5, 39, x 2,8 en 3,9 x 2,4 m.) en de badkamer. Zoals eerder gezegd, zeer fraai uitgevoerd en biedt u een royale inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet.

Tweede verdieping

De 2e verdieping ( 8,9 x 5,2 m.) is nu in gebruik als bergruimte/werkruimte. De wasmachine en c.v. ketel hebben hier ook hun plaats. Laat uw fantasie de vrije loop en bedenk wat u allemaal voor mogelijkheden heeft met deze grote ruimte! Ook de toegang van het dakterras is hier.

Tuin

Naast het huis heeft ook de tuin een erg fijne vibe en is qua uitvoering geheel in balans. Erg fijn ingericht met gazon, plantenborders en 2 royale terrassen, zodat u kunt kiezen of u in de zon of de schaduw wilt zitten. Achterin staat een tuinhuis voor uw tuinspulletjes. De tuin is geheel omsloten en heeft naast de garage een brede achterom. De garage meet 6,7 x 2,8 m., is niet inpandig te bereiken en heeft de toegang vanuit de tuin. De garagedeur aan de voorzijde heeft een praktische loopdeur.

Bijzonderheden

-	De woning is deels voorzien van rolluiken
-	De HR cv ketel (Intergas Kompakt) is van 2003 en is eigendom 
-	De woning is voorzien van energielabel B

Kenmerken