Beschrijving

HELAAS is het niet meer mogelijk een bezichtiging aan te vragen, er is geen plaats meer tijdens de bezichtigingsdagen!
Als jij op zoek bent naar een instap-klaar huis in Kruiningen, dan raden wij je aan om direct een bezichtiging aan te vragen, want dit grotendeels gerenoveerde hoekhuis gaat niet lang op een nieuwe bewoner wachten, vrezen wij! Heerlijk lichte woonkamer met open keuken, een bijkeuken, 2 slaapkamers, een bergkamer én een royale badkamer op de verdieping, een bergvliering plus een onderhoudsvriendelijke grote tuin met “faciliteiten”; Dat is wat nummer 16 jou te bieden heeft! Ook het dorp zelf is een fijne plek om te wonen. Kruiningen heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A58 en heeft alle voorzieningen in huis, zoals o.a. scholen, supermarkten, horeca en ook een NS station.

De huidige eigenaar heeft de afgelopen jaren het hele huis met veel zorg en liefde gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat je alleen nog maar je meubels naar binnen hoeft te schuiven. Houd je van lekker chillen, dan tref je het helemaal! In de tuin staat je eigen “tweede huis met wellnessruimte” tot je beschikking!

Indeling

Nummer 16:
-	is voorzien van gevel-, dak- en glasisolatie
-	wordt verwarmd middels een combi c.v. ketel uit 2006
-	is van binnen geheel gerenoveerd en gemoderniseerd
-	heeft op de verdieping een bergkamer zonder direct daglicht, die, na plaatsing van een dakraam, dienst kan doen als baby/kinderslaapkamer
-	heeft een betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren
-	heeft in de tuin een jacuzzi, welke ter overname wordt aangeboden
-	kan snel worden overgedragen aan een nieuwe eigenaar!

Bijzonderheden

Nieuwsgierig?  Check de foto’s en plattegrondtekeningen, of beter; kom kijken! 	
Klik de button “bezichtiging aanvragen” aan op de website waar je de woning hebt gevonden, vul je gegevens in en wij bellen je snel om een afspraak in te plannen!

Kenmerken