Omschrijving

Bent u op zoek naar betaalbaar* wonen in korte nabijheid van Bergen op Zoom, Goes of Antwerpen? Wellicht is deze goed onderhouden gezinswoning met drie slaapkamers, ruime achtertuin en grote, garage (6,2 x 4,7 m. met bergzolder, in spouw gebouwd!) iets voor u!

Rilland is strategisch gelegen! Net in Zeeland, een paar kilometer over de grens met Noord Brabant, wat deze woning zeer interessant maakt voor diegene die centraal wilt wonen. Het dorp ligt zeer gunstig ten opzichte van de A58 en maakt dat u binnen 10 minuten Bergen op Zoom binnenrijdt en hartje Rotterdam in een uur. Antwerpen bereikt u in 30 autominuten. Reizen met het openbaar vervoer? U treft het, want dit dorp heeft ook een NS station. Het dorp zelf heeft ook e.e.a. te bieden. Voorzieningen, zoals supermarkt, basisschool, kapper, bakker, etc. vindt u binnen handbereik.

Indeling

Hal met toilet, ruime kelder/trapkast en de trapopgang naar boven. Aansluitend de keuken, welke beschikt over een combimagnetron, een koelkast en een keramische kookplaat met afzuigkap. Achter de keuken is de bijkeuken met de achterdeur naar buiten en de berging. De woonkamer is van het type doorzon.

Eerste verdieping

De overloop op de 1e verdieping geeft toegang tot een drietal slaapkamers (3,7 x 3,4, 2.7 x 3.4 en 2.5 x 2.0 m.) en de badkamer. Deze heeft een wastafel en doucheruimte.

Tweede verdieping

De 2e verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en wordt gebruikt als bergzolder.

Tuin

De tuin ligt op het oosten, is geheel omsloten en heeft een vrije achterom. Heel de dag kunt u hier van het zonnetje genieten. Achter het huis is een schuurtje aangebouwd. Deze meet 2 x 2,5 m. Achterin de tuin staat een grote garage. Deze is gebouwd in 2006, heeft een praktische bergzolder en is voorzien van elektra. Er zijn verschillende ramen voor de lichtinval, een deur naar de tuin en een kanteldeur naar de achtergelegen straat. Gemakkelijk te bereiken dus! Goed en degelijk gebouwd in spouw en voorzien van een betonvloer.

Bijzonderheden

Dit huis is enigszins gedateerd, maar in goede staat van onderhoud. De ramen aan de voor en achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Boven zijn de ramen van enkel glas. De woning wordt verwarmd middels een HR cv ketel (2003)en er is een vernieuwde groepenkast aanwezig. 

Voor wie ruimte zoekt in tuin en werk/hobbyruimte is dit een interessant object. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor een bezichtigingsafspraak.

*Deze woning kopen, betekent zeer lage maandlasten. Huren kan hier niet tegen op! De Hypotheekwinkel (www.de-hypotheekwinkel.nl) biedt jou een gratis 1e oriënterend gesprek! Blijkt dat het voor jou (net) niet haalbaar om deze woning te financieren, dan biedt gemeente Reimerswaal in samenwerking met SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) een starterslening en helpt jou, met dit duwtje in de rug, om je eerste woning te kopen! De Hypotheekwinkel kijkt samen met jou naar jouw mogelijkheden.

Kenmerken