Omschrijving

Op korte afstand van Goes heeft Anthonise Makelaars dit fijne huis(je) ter beschikking voor alleen of met z’n twee! Fijn wonen is het hier aan de Dooldijk, aan de rand van het dorp, met uitzicht over de landerijen. Ook is dit huis een goed alternatief voor diegene die op zoek is naar een appartementje, alleen heb je hier geen bijdrage voor een VvE!. Neemt trouwens niet weg dat er heerlijk buiten vertoefd kan worden, want deze woning beschikt over een riant dakterras! Dat je super goedkope maandelijkse woonlasten hebt als je eigenaar van deze woning wordt, staat buiten kijf. Huren is zeker weten veel duurder!*

Indeling

Je komt binnen via de hal de woonkamer binnen. Een fijne open ruimte met uitzicht over de landerijen. Er is een compacte open keuken, welke beschikt over een keramische kookplaat, een afzuigkap en een koelkast. Aan de andere kant van de hal bevindt zich de badkamer. Deze heeft een bad, een toilet en een wastafel. Ook heb je hier de ruimte om de wasmachine te plaatsen.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt een open slaapzolder met een inbouwkast en de toegang tot het dakterras. Fraai uitzicht heb je hier en gegarandeerd de hele dag heerlijk zitten in het zonnetje!

Bijzonderheden

De woning wordt verwarmd middels een HR cv ketel uit 2017 en er is een nieuwe groepenkast. Er is grotendeels dubbele beglazing. Ook is in 2017 de gehele woning geschilderd en recent de goot vervangen.

Ideaal is de ligging t.o.v. het Veerse meer. Ben je watersporter of fiets en wandel je graag? De omgeving leent zich daar uitstekend voor! Voorzieningen als supermarkt, huisarts en basisschool vind je in het dorp. Alle overige voorzieningen vind je in het gezellige Goes op zo’n 6 km. afstand. 

*Deze woning kopen, betekent zeer lage maandlasten. Huren kan hier niet tegen op! De Hypotheekwinkel (www.de-hypotheekwinkel.nl) biedt jou een gratis 1e oriënterend gesprek! Blijkt dat het voor jou (net) niet haalbaar om deze woning te financieren, dan biedt gemeente Goes in samenwerking met SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) een starterslening en helpt jou, met dit duwtje in de rug, om je eerste woning te kopen! De Hypotheekwinkel kijkt samen met jou naar jouw mogelijkheden!

Kenmerken