Hoe gaan wij te werk?

De makelaars van ons kantoor zijn professionals die al 20 jaar de verkoop van A tot Z deskundig en betrouwbaar begeleiden. Een full service begeleiding waarin zij samenwerken met u, om gezamenlijk het beste resultaat te behalen.

Waarom een makelaar?

Het verkopen van een woning is iets dat u niet vaak doet en waarbij emoties een rol kunnen spelen. Juist waar het aankomt op het fijne onderhandelingsspel is het goed om die emoties uit te kunnen schakelen. Uw makelaar voert de onderhandelingen op een objectieve manier, zonder uw belang uit het oog te verliezen.

Eerste indruk kunt u maar 1 keer maken!

Het goed onder de aandacht brengen van uw woning bij een grote groep potentiële klanten is een kunst op zich. Aan het maken van de fotoreportage en presentatie hecht Anthonise Makelaars grote waarde, want de 1e indruk die een potentiële koper krijgt moet goed zijn. Die kans moet je niet laten liggen!

Minstens zo belangrijk is daarbij dat alle zaken juridisch kloppen. Zaken als meldings- en onderzoeksplicht, maar natuurlijk ook de koopovereenkomst mogen geen ruimte laten voor discussie; niet tussentijds en ook niet achteraf. Anthonise Makelaars is van de meest recente ontwikkelingen op de hoogte en behoedt u voor valkuilen. Daarnaast kunnen de makelaars van Anthonise Makelaars een beroep doen op een brede achterban van specialisten. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Full service van A tot Z

• Het bepalen van een reële (vraag)prijs van uw woning
• Het bespreken van uw wensen, wat zijn uw verwachtingen en wat wordt gevraagd van u? Dit alles wordt vastgelegd in een verkoopopdracht, waarmee de verkoop van start gaat
• het adviseren in het verkoop-klaar maken van uw woning. ook krijgt u tips en trucs om uw woning er zo optimaal mogelijk voor de verkoop uit te laten zien. Vaak heeft u met weinig middelen en/of energie al een verbluffend resultaat
• Het maken van een goede presentatie van de woning en het plaatsen daarvan op diverse internetsites, zoals o.a. Huislijn, Funda, de VBO-website en het verzorgen van een fraaie full colour brochure. Ook op Facebook zijn wij actief. Uiteraard krijgt u woning een mooie plaats in onze etalage, een geweldige zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg!
• Het begeleiden van potentiële kopers tijdens bezichtigingen
• Het voeren van onderhandelingen over de verkoopprijs en andere voorwaarden
• Het opmaken van de koopovereenkomst
• Begeleiding tot de werkelijke overdracht bij de notaris

Full service van A(nthonise makelaars) tot Z(ie zo, uw huis verkocht!)

Recent bekeken