Nieuws

Wij houden u op de hoogte van leuke, opzienbare en interessante nieuwtjes op het gebied van wonen, lifestyle en financiële zaken, landelijk en regionaal.


Woningaanbod voor alleenstaande met modaal inkomen slinkt snel

Woningaanbod voor alleenstaande met modaal inkomen slinkt snel Eenverdieners met een modaal inkomen kunnen in Nederland bijna nergens meer terecht voor een koopwoning, blijkt maandag uit onderzoek van De Hypotheker. Het aandeel woningen tot 150.000 euro is namelijk sterk geslonken. In 2018 viel 7,5 procent van de te koop staande huizen in deze prijscategorie, nu is dat aandeel nog 4,3 procent.

Goes wil meer woningen bouwen

Goes wil meer nieuwe woningen gaan bouwen. Er komt een nieuw woningbouwplan dat in november klaar moet zijn. Door de aanhoudende trek naar de stad zijn er meer huizen nodig, vindt het gemeentebestuur.

VBO, NVM en Vastgoedpro steunen publieksactie Stikstof - PFAS

Nederland staat op slot, politiek trek het vlot! Met die leuze demonstreren woensdag 30 oktober op het Malieveld in Den Haag naar verwachting duizenden mensen, met als doel de vergunningverlening voor de bouw weer op gang te krijgen. Door regelgeving op het gebied van stikstof en PFAS zijn veel projecten vertraagd of zelfs tot stilstand gekomen.