Ontzorgspecialist nodig bij de verkoop van het huis van je ouder(s)?

Daar zit je niet op te wachten; je zit in een verdrietige periode, je bent in de rouw. Maar het huis van je ouder(s) moet worden verkocht. Het huis is nog helemaal in de staat als toen je ouders er nog woonden, met alle persoonlijke spullen en meubels op de plaats waar het altijd was toen je bij je ouders langs ging. Het is moeilijk. Waar moet je beginnen? Bijkomend nadeel is dat jij (en je broers en zussen) niet in de buurt wonen. Je hebt geen tijd en energie om het zelf aan te pakken. Maar één en ander moet in gang worden gezet, er moet wat gebeuren.

Totale ontzorging

Wij ondersteunen je graag in dit proces als er eenmaal gekozen is om het huis te gaan verkopen. Wat is fijner dan dat je op iemand kunt bouwen met ervaring, die je (waar mogelijk) alles uit handen neemt, alles regelt en daarbij de rust en het overzicht bewaart. Iemand die, als dat nodig is, zorgt dat het huis wordt leeggeruimd en schoongemaakt en zorgt dat eventueel de tuin onder handen wordt genomen. Kortom, iemand die zorgt dat het huis verkoop-klaar wordt gemaakt en het uiteindelijk vlot en zorgvuldig verkoopt.

Die iemand zijn wij. We helpen je graag.

Zullen we in gesprek?

Neem contact op

Verkoper van de woning aan de Noordstraat 15 in Borssele

3 september 2023

Joyce is zowel een zakelijke als deskundige en enthousiaste vakvrouw! Mijn zus en ik hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren en we hadden groot vertrouwen in de aanpak van de verkoop van ons moeders huis. Zeker als je hoofd omloopt van ander regelwerk en een rouwproces doormaakt. We hebben de verkoop met een gerust hart uit handen gegeven.

Meer ervaringen zien?
Klant ervaringen