Ervaar zelf het StartersSTAPpenplan

Voor starters hebben wij samen met De Hypotheekwinkel het StartersSTAPpenplan ontwikkelt, want als je je eerste woning wilt gaan kopen dan komt er heel wat op je af! Natuurlijk vind je op internet heel veel informatie en je vrienden en familie weten ook heel wat te vertellen. Maar wees eens eerlijk, zie je door de bomen het bos nog?

Stap 1- start StartersSTAPpenplan

Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er gekeken wat je mogelijkheden zijn: hoeveel hypotheek kan ik krijgen, kom ik in aanmerking voor een starters- of stimuleringslening? En hoe zit het eigenlijk met al die verzekeringen als je voor het eerste een woninig koopt? Is dat allemaal wel nodig? Tijdens dit 1e verhelderende gesprek ga je met een stevige basis de volgende stap in.

Stap 2 - Onze begeleiding van A tot Z

Het huis van je dromen gezien? Samen met jou gaan we direct van start. Lees meer over onze begeleiding van A tot Z.

Stap 3 - Alles goed geregeld

De Hypotheekwinkel verzorgt voor jou de best passende hypotheek en een compleet verzekeringspakket, zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is en je geen cent teveel betaalt!

Stap 4 - Recht op nazorg

Wij snappen dat als je de sleutel van je nieuwe wonign eenmaal gekregen hebt, je soms nog met vragen zit. Heb je vragen over je woning, hypotheek of verzekeringen? ...... gewoon even bellen!

Dus....starten in Goes en omstreken? Met ons lukt het wel!

Klant ervaringen